The 5-Second Trick For istanbul petek tamiri

Wiki Article

fifteen yıllık yetkili servis prosedürleri ile çalışmaktayız Television set tamir montaj ve yedek parça servisiyiz

Bu noktada yoğuşmalı kombide sağlanan verime göre %fifty daha az verim sağlanmış olur. Tam olarak bu sebepten dolayı eviniz için en uygun kombiyi yoğuşmalı kombiler arasından seçmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. 

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

Çevreye karşı duyarlılığın artması ve ekolojik dengenin daha fazla önem kazanması birçok toplumsal alışkanlığı değiştirmiştir. Su kullanımında damacana kullanımı yerine daha sürdürülebilir ve plastik kullanımı olmayan arıtma sistemleri dikkat çekmeye başlamıştır.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the greatest YouTube working experience and our most recent features. Learn more

Tuzla Alt Kata Su Sızması Tamiri ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Irmak Tesisat olarak, su tesisatı malzemeleri, banyo ve tuvalet tesisatı malzemeleri, kombi tesisatı ve şofben tesisatı malzemeleri satışı konularında hizmet vermekteyiz. Eskişehir tesisat ürünleri satışı konusunda yıllardır aynı kalitede hizmet veren Irmak Devamı

Tüm tesisatta oluşan kirliliğin kombiye gitmesi halinde pompa ve ısı değiştirici sorunlarının oluşması.

Tesisat ve petek tamiri konusunda devrim niteliğinde bir buluş olan bu ilaç sayesinde alüminyum peteklerin tamirini yapmak ve su sızıntılarını önlemek son derece pratik ve kolay hale geliyor.

Mobil sistem temizleme makinemiz ile yerden ısıtma sistemlerindeki oluşan yoğun çamurlaşmightı temizliyoruz. Tüm evdeki boruları tek tek temizliyoruz. Petek temizleme işleminde kullandığımız makineler ile tüm peteklerdeki kirlilik tamamen bitmiş oluyor.

Robotla tıkanıklık açma, pimaş yıkama ve petek temizliğini cihazlarla yapar. Semtinizde ihtiyacınız olduğu zaman ulaşabileceğiniz, güncel yöntemleri kullanan bir tesisatçı olmalıdır. Tesisatta olabilecek arızalarda, yenileme ve montaj işlerinde işinin ehli ustalarımızla hizmet veriyoruz.

Dairemizdeki petekte kaçak olduğundan vanaları kapattık. Kaçağın kaynağını tespit ettirmek için dairenin alt yapısına zarar vermeden teknik arıza tespiti işlemi yaptırmak istiyoruz.

Petek temizliği,kombi ve klima arıza montajlarinizda en hızlı ve istanbul petek tamiri güvenilir biçimde sizlerin yanınızdayız.

Ustamız tam zamanında geldi. İşini hızlıca yaptı ve yaparken neyin ne olduğunu anlatarak beni de bilgilendirdi. Ellerinize sağlık… B

Report this wiki page